dimarts, 6 de setembre del 2011

Tardor Modernista
Benvolguda afició,


amb gran goig i alegria us presentem la programació de la propera tardor, primavera de l'hivern.

El primer assalt serà a Osona, el 8 d'octubre amb el 3r Aplec Modernista d'Osona.

Tot plegat començarà amb l'Escuterada Tradicionalista organitzada pel Scooter Club Santa Eugènia i la nova Colla Escuterista "Bon vent i parca nova".

Com cal, en acabat farem un dinarot memorable al restaurant-bar del Teatre l'Atlàntida, Clau de Fa.

Després de les copes i els puros, ens relaxarem a tant elegant indret, amb pel·lícules i música de primera.

I com que mai en tenim prou, acabarem la tarda amb un Guateque Aborigen a la taverna La Terra.

Al vespre, a la Jazz Cava, els d'el Belda i el Conjunt Badabadoc hi presentaran el seu nou senzill, amb sengles versions del "Sóc així" dels Salvaques i del mítiquíssim "Ie-ié". La festa es completarà amb la tria de soul, r&b i boogaloo del gran Mark Stewart.

Si encara en volguessiu més, hi ha rumors que podrem seguir el festival de nou al teatre de l'Atlàntida.

El segon assalt, el tindrem al Vallès, el 4t Aplec Modernista Vallesà, els 28 i 29 d'octubre. Divendres, gaudirem de la sessió exquisida de modern jazz dels granollerins Pilé 45 per fer la inauguració de l'exposicó (sorpresa de moment) que enguany seguirà els Aplecs. Això passarà a mitja tarda a la Casa Taulé de Sabadell.

Al vespre, nirem cap a Terrassa on hi fotrem la 1a trinxada del cap de setmana: el conjunt egarenc de versions de garatge, The Cimbrelines, el farcit club de punxamenta seixantera de Castellar, Ginfizz i dj Camel als plats combinats. A un lloc magnífic! El Barimbau de la Casa Bauman!

L'endemà, Escuterada Fatxenda organitzada pel Soul Vespa terrassenc, dinarot i Mercadet, Trobada de pick-ups i pel·lícules a la Casa Taulé de Sabadell i al vespre, cap a la Sala arrahonenca a cremar-ho tot amb els amfitrions Trist Trash Trio, els companys de Caldes, The Canary Sect i els dj's No, Zimmer i Marc Argenter.

Ah! I recordeu que és el moment assenyalat per presentar el 4t volum del Modernisme Aborigen!

I per si ens quedessin energies, el tercer assalt a Lleida! El 2n aplec Modernista del Segrià.

Serà el 4 i 5 de novembre. Divendres 4, a l'històric Pentagrama lleidatà els Selectors Badabadoc hi perpetraran una sessió de Modernisme Aborigen clàssic i l'endemà, podreu sortir a voltar a l'Escuterada Secadèlica. Al vespre, remenarem el cos i la ment amb els clàssics Pista Lliure i dj's de solvència contrastada.Vinga, que no falti de res!

Visca el submarinisme!

Immersió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada